Informatie

HeleenRomy

Heleen Langendoen

Na mijn afstuderen in 1991 ben ik als logopedist van start gegaan in het Speciaal Onderwijs. Aangezien het mijn wens was om een baan in het onderwijs te combineren met een eigen praktijk, heb ik in februari 1992 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met mijn eigen praktijk...en met succes! De praktijk is inmiddels uitgebreid met een medewerkster en met de baan in het onderwijs ben ik gestopt toen ik kinderen kreeg.
Ik volg regelmatig nascholingscursussen en ben aangesloten bij een kwaliteitskring met logopedie-collega's uit de regio om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ik ben er trots op dat het 25-jarige jubileum van de praktijk een feit is en de vlag uit kan!


Romy Frederiks

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als logopediste in verschillende werkvelden: in een allround praktijk, in een verzorgingshuis, theaterschool en in het Speciaal onderwijs. Hierdoor heb ik ervaren dat ik veel energie haal uit het werken met kinderen. Daarnaast heb ik ook veel affiniteit met stemproblemen bij volwassenen. Om kwaliteit te behouden, volg ik regelmatig nascholingscursussen en ben ik aangesloten bij een kwaliteitskring waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Graag tot ziens!